2022-04-02 76 浏览
近日睇YouTube 以前d 旅行片见人去韩国食好西 都劲挂住韩国啊😢去唔到唯有寻找下韩国美食填饱呢个空虚既感觉🤭知道长沙湾顺宁道个边有间韩式料理叫「SUN HARU」所以去左买外卖返屋企食 外卖自取仲有8折优惠🥡餐厅内既涂鸦设计得好用心 仲有前排好Hit既木头人 下次堂食要打埋卡😚叫左两个一人餐 每个餐都会配埋前菜同小食腩肉炒粉丝 配左鱿鱼须😋一盒分量好大加上配菜好多 一啲都唔马虎 有好多萝卜丝 翠玉瓜 椰菜 洋葱等等…食落去既口感好丰富 而且韩国粉丝好烟韧同埋好入味 每一啖都觉得好满足!小食方面都好多 建议返到屋企再用气炸锅炸一炸 因为始终冇新鲜咁脆 不过鱿鱼好大条又弹牙😍另一个餐系牛肉大酱汤饭配炸鸡☺️牛肉大酱汤 有翠玉瓜 豆腐 好多肥牛同洋葱 个汤既味道咸咸地好适合做汤饭 好正!个炸鸡点左蜜蜂芥末酱又再升华左一个层次😍

叫左两个一人餐 每个餐都会配埋前菜同小食
腩肉炒粉丝 配左鱿鱼须😋