2023-04-04
記得細個果陣屋企人都成日同我去仙跡林食,好一排冇食過,最近同屋企人去開太子,見到原來仲有仙跡林,一於去食個tea先🤗呢間四方仙跡林裝修都好新淨,應該都係呢一兩年先開,裝修以木系為主,牆身仲有啲可愛嘅森林圖案,感覺都好休閒又舒適😉🧡梛香厚片吐司餐 $36吐司口味都有幾多選擇,我地揀咗比較少食嘅到嘅梛香味,吐司厚切烤至金黃色,而梛香味好香濃,跟餐可配指定嘅凍/熱飲一杯,揀咗珍珠奶茶,另外加$4配咖啡點子,珍珠都幾煙靭,加上咖啡點子,口感十足!💛台風大塊雞闊條拉麵 $41大塊雞份量真係幾大塊,炸得酥脆,熱辣辣,好香口,而個拉麵就配上紫菜同粟米,味道都不錯呀!呢度惠顧三十元以上粉麵飯可享飲品及或奶凍半價優惠,所以就叫多杯香芋珍珠(+$15),香芋味都幾香,幾好呀!🧡混醬傳統脆脆豬 $24脆脆豬仔包可以揀混醬,一邊一款味,我就揀咗花生醬拼蒜蓉香茜,豬仔包好夠脆,醬料查得好均勻,兩款醬都好好味,特別係蒜蓉香茜,推介呀!
🧡梛香厚片吐司餐 $36
💛台風大塊雞闊條拉麵 $41
大塊雞份量真係幾大塊,炸得酥脆,
熱辣辣,好香口,而個拉麵就配上紫菜同粟米,味道都不錯呀!
呢度惠顧三十元以上粉麵飯可享飲品及
🧡混醬傳統脆脆豬 $24