餐厅: 傷心酸辣粉 (砵蘭街)
资讯:

2022-11-26 654 浏览
今日lunch唔知食咩好,走左去朗晴坊𠮶边揾嘢食!见到原来呢度都有间酸辣粉,真系好耐无食过☺️而家新出左个酥香脆猪腩餐🤩仲要包一杯白桃乌龙冷泡茶,望落好似好吸引 所以决定点㴝试吓☺️个猪腩真系不负姓名,劲酥劲香,咬住一啖脆卜卜,仲带少少甜味,加埋佢跟餐既香辣粉,味道甜甜辣辣,好丰富😋😋另外我哋仲点左个二人餐,A、B、C、D各选一!我哋拣左一碗酸辣粉、一碟凉面、夫妻肺片、香酥软骨、酸辣土豆丝和炸墨鱼饼,超级丰富😋😋酥辣粉及凉面超级大碟👍👍夫妻肺片,麻麻辣辣又爽口👍👍软骨份量都几多,炸到金黄香脆🤤🤤土豆丝酸酸辣辣真系好开胃😋😋炸墨鱼饼超级弹牙,点埋甜酸酱,真系好正🥰肉燥凉面香香辣辣,几正估唔到佢地咁多年都好似keep住水准,又无乜点加价🤤🤤食咁多都系$200左右🤩🤩抵食👍👍下次可以再食📌 伤心酸辣粉 (砵兰街) (旺角)旺角砵兰街215号朗晴坊1楼

所以决定点㴝试吓☺️

肉燥凉面香香辣辣,几正

📌 伤心酸辣粉 (砵兰街) (旺角)
旺角砵兰街215号朗晴坊1楼
2022-11-19