2019-01-01 70 浏览
#MJ太和#MJ甜品 .🔽🍧杂果绿豆冰($30)(🤤7/10)虽然天气仲系冻 但文仔从来都系钟意食冻既甜品多,因为系呢间甜品店 对我来讲特别有回忆 因为每年既除夕都会黎呢度食糖水同倒数。🔽个冰底系有落炼奶既 所以甜甜地好有炼奶既味道 唔会因为冰溶左而唔够味。绿豆煮得好够时间 好溶化起晒沙 份量仲要几多,加埋面头既生果 有西瓜 蜜瓜 哈蜜瓜同芒果,非常唔错。📍好好甜品📍太和美新里5号美菱居地下B号铺#hkig#hkfood#foodpics#foodblogger#instafood#foodies#cuisine#foodshare#foodgasm#foodphotography#hkfoodie#manjai_foodhunter#吃货#相机食先#美食#香港美食#太和美食#食好西#好好甜品#杂果绿豆冰
#MJ太和#MJ甜品 .
🔽
🍧杂果绿豆冰($30)(🤤7/10)

🔽

📍好好甜品