2024-07-15
波仔波仔⚽️绝对系回忆,森仔细细个已经有食!为左方便同快速食,我都会买定几个波仔放系公司,方便ot/urgent时食🤓🤓呢家嘅波仔选择多咗好多,不但只饭、意粉𠮶啲主食多咗好多种口味,又有汤有糖水。每个种类都有几款俾你拣,等你唔好咁dry🤣呢家荃湾波仔仲设有美食吧,有现场整嘅少量食物和汤品,仲可以帮你叮埋波仔,即场立食😜果日森仔真系重拾回忆,买左唔少波仔饭盒,同即场试左佢个UFO多士❤️❤️❤️UFO绝对系香港🇭🇰味道,煎得外脆内软🤣配上甜浆,甜甜的,正!🎗️森仔食物榜🎗️排名以下:🥇章鱼合掌瓜炖汤$39(试食价$35)绝对系世一,个炖汤劲足料!入边有很多章鱼,合掌瓜和瘦肉炖出足料浓味嘅汤!味道没有很多味精,鲜甜有序,令人饮唔停口!绝对值得一试再试!🥈咖喱牛腩饭$38波仔嘅咖喱牛腩饭,一向也很出名!浓浓的咖喱,带有微辣,惹味非常😍而牛腩嘅份量亦都很多,数下都有七八件!正!你饭嘅份量亦足足够成年男士食用,够晒饱😎🥈梅菜扣肉饭$32呢个就真系好邪恶,扣肉肥瘦比例十分之良好,肥美又惹味,送饭一流!而个梅菜和酱汁,也突显了扣肉嘅美味,唔驶一阵清晒啲饭😝😝😝🥉香辣猪肉炒河$30+而香辣猪肉炒河都好惹味😎😎😎辣
波仔⚽️绝对系回忆,森仔细细个已经有食!
每个种类都有几款俾你拣,等你唔好咁dry🤣
🎗️森仔食物榜🎗️排名以下:
🥇章鱼合掌瓜炖汤$39(试食价$35)
味道没有很多味精,鲜甜有序,令人饮唔停口!
绝对值得一试再试!
🥈咖喱牛腩饭$38
波仔嘅咖喱牛腩饭,一向也很出名!
浓浓的咖喱,带有微辣,惹味非常😍
而牛腩嘅份量亦都很多,数下都有七八件!正!
你饭嘅份量亦足足够成年男士食用,够晒饱😎
🥈梅菜扣肉饭$32
而个梅菜和酱汁,也突显了扣肉嘅美味,唔驶一阵清晒啲饭😝😝😝
🥉香辣猪肉炒河$30+
而香辣猪肉炒河都好惹味😎😎😎
辣辣地,值得一试。
不过就冇上面𠮶几款咁有回忆。
波仔以此价钱做到此味道,真系方便又美味之选!