2018-09-23 67 浏览
每次有朋友生日,都系R晒头唔知去边同佢庆足,有时又唔想太贵,有时又唔想太远,咁岩今日做野附近见到呢度,之前睇ig都见过唔少人食完赞好,所以打去系度帮朋友庆生! 香芒蟹肉炒饭,炒的饭粒粒粒分明,我就最钟意呢种,饭与饭之间有蟹肉,超好吃!我觉得呢度既串烧最令人回味,串烧沙爹猪肉同牛肉唔会烧到太㶶,沾上餐厅提供的酱料,更增添滋味!花胶乌鸡香姑炖汤,一开始望落黑黑地,有点怀疑,但系一饮落饮得出就知系真材实料的炖汤,好够火喉,,而且听呀妈讲花胶养颜,就算我系男仔有时候都要照顾下皮肤架嘛~哈哈炒菜心炒得好入味,其实我本人真系好钟意食菜架,所以点都会叫返一碟时蔬食!冬阴公汤都好正,我认为一间泰式餐厅的著眼点好大程度系落系个冬阴公汤度,呢度既冬阴公汤酸辣程度适中,而且好足料,如果一个人饮完碗汤同埋食埋D料,相信应该好饱!

2018-08-12