2024-12-04
👩🏻💻朋友带我去饮茶🫖呢度好怀旧,好有问题气氛呀👍🐙鱿香肉饼饭:热柠茶辣辣用个传统瓦兜装住啲饭嚟蒸上面放满好有咬口、又香又滑嘅肉饼🔥仲可以放好多葱系上面☝️加埋秘制嘅豉油✅而家天气凉凉哋食❄️感觉好幸福🥰🦐老冯鲜虾饺:用晶莹剔透去形容呢个鲜虾饺就最啱喇😍佢唔单止🈶️饱满嘅外型💯咬入口仲好爽口弹牙添🥳🍲螺头炖瘦肉汤:螺头养生润肺🉐用埋𤺥肉一齐炖🔥味道好清甜✔️啖啖都暖在心呢🥰🐄古法牛肉球:平时饮茶好喜欢食牛肉球🐂 一碟有三粒大大粒嘅牛肉球🐂最钟意落好多喼汁落去一齐食🤤系回忆嘅味道👅🐮香滑牛肉肠:🥟金牌鱼翅饺:好少见到有鱼翅饺😋个皮好薄✅入面有好多馅料🉐只只饺子都胀卜卜添 💯🥛姜汁炖鲜奶:hubby好喜欢食姜汁炖鲜奶🫗呢个姜汁撞奶个卖相超光滑 ✔️ 姜同埋奶嘅味道好平均💯入口嘅口感好厚嘅又滑🌈大满足😋🍮香滑椰汁糕:好耐冇食椰汁糕噜😋椰奶香浓口感滑溜✅唔会好甜🉐好好味呀🥳
🐮香滑牛肉肠: