(非会员)
2007-06-08 29 浏览
本人亦经常到三木韩国料理食晚饭,最喜爱烧西冷,炆牛肋骨,烧清鱼等菜色.牛肉极靓,kimchi极好吃,应该系最好食既韩国餐厅..但系o岩o岩睇到楼下"永远不会再到三木的一班人(非会员)"发表意见,讲到人地系黑店, 咁样同事实就真系有好大出入啦..人地环境舒适,d野又好食,招呼又好,点样黑店呀?? 你俾人呃左几钱呀?? 果度d waitress可能系韩国人,可能对住你呢种bee lee ba la既香港人,反应慢左小小,但系都好好招呼wor..你系咪系果度闹人呀?? 再睇下你俾人呃左几钱先,"是次每人消费约$110元",唔该唔好话人黑店啦..我谂你系去错地方lor..汉x苑一百蚊位任食唔嬲..ps. 我好钟意系呢度食野,但系真系唔希望同d咁人食埋同一间韩国料理lor...