2018-10-12
回本放题😋寻日同朋友2个人去放纵一餐,食放题,简左呢间一乐。第一次食,又几有惊喜㖞。首先,要赞一赞佢个环境。地方阔落,坐得舒舒服服。枱与枱之间的距离亦比较远,起码倾计都唔怕俾人听到。跟住,梗系要讲下佢啲食物啦。呢度啲生蚝好大只、好肥美,估唔到放题都有呢啲咁好质素嘅生蚝食。啪返10只8只都回本啦。而我亦都好钟意食佢嘅寿司,尤其是火炙左口鱼寿司,块左口鱼劲肥美, encore左几次。不过好在啲寿司饭细细旧,食多几旧都唔怕。至于食放题我一定会必点串烧,呢度啲串烧冇令我失望。牛舌同埋波浪肥牛卷超级好食,我每样都食咗成五、六串。啲烧牛舌唔会太淋或太韧,口感十分好。至于食波浪肥牛卷,比起薄薄嘅一片肥牛,卷埋一齐食,有口感好多,而且亦唔会烧到好柴,仍然好有肉汁。其他熟食都唔错,例如牛筋腩锅,啲牛筋好Q弹淋滑,仲有贵价野冬菇花胶,都值得一试。至于饮品方面,我要赞下佢嘅鲜榨橙汁,原只橙榨出嚟,又健康又好味。仲有,榴梿控必定要试呢个炸榴梿。呢个口感十分丰富,外面层炸衣脆卜卜,中间层糯米糍烟烟韧韧,入面仲有流心榴梿馅。个榴梿馅非常之香浓,榴梿味劲重,正呀!食到十分饱,但系都要食埋呢个Häagen-Dazs朱
食到十分饱,但系都要食埋呢个Häagen-Dazs朱古力雪糕。
超级满足的一餐。而且service好好,食咗两个几钟,啲职员同我地换左几次碟👍🏻👍🏻👍🏻值得再试既放题😋