2023-05-30
要数到好食嘅炸鸡 🍗呢间我已经回访多次李家炸鸡一定榜上有名😋出名大大碟质素又高 啱晒一大班朋友过嚟食 而且佢哋啲炸鸡都可以拣无骨 啱晒钟意食啖啖肉嘅我😆入座后,每枱都有两款小菜,沙律菜同白萝卜,两款都可以任添。无骨蜂蜜大蒜炸鸡(半只)$118我最钟意食有酱嘅韩式炸鸡今次就拣咗蜂蜜蒜蓉味、鸡肉十分嫩滑🍗 鸡肉Juicy唔会炸到干晒保持到外脆肉嫩,蜂蜜蒜蓉酱 仲有原粒蒜头上枱 炸到金黄色嘅脆鸡 见到已经食欲大开🤩 半只炸鸡大概有7-8件 两个人食其实啱啱好 仲有好多味道我都想试吓e.g青辣椒蛋黄酱炸鸡跟洋葱 🧅一大班人嚟可以叫多几款唔同嘅口味 tim🥳芝士鸡蛋卷 $128大大件厚卷蛋 一切开都有足料ge芝士🧀加上🍅🥫茄汁芥抹酱 on top够晒开胃韩式海鲜汤$198配料十足内有两只大虾、青口、鱿鱼、蟹肉仲有唔少蔬菜🥬大虾新鲜爽口 、适合冬天饮够晒暖胃 汤味浓郁,辣度十足Apple Cider Rita 鸡尾酒🍹$88呢个天气点可以唔嚟返一杯冰冻嘅Apple cider🐷 大大杯够晒冰冻 ❄️🧊夏天冇理由唔叫佢😛
入座后,每枱都有两款小菜,沙律菜同白萝卜,两款都可以任添。
无骨蜂蜜大蒜炸鸡(半只)$118
芝士鸡蛋卷 $128