餐厅: 漁樂 (TKO Spot)
资讯:

2024-05-20 290 浏览
我们是外区客特登来将军澳跑步,入咗附近商场就拣咗呢间餐厅试吓,装修不错,有格调,第一次来叫左泰皇椰汁焗猪扒饭($66)和红咖哩牛肉饭配泰国香米。焗猪扒饭配水椰汁芝士感觉很新鲜的配搭,饭底是炒饭底,有诚意。第一次冇影相,只影了餐牌。红咖哩牛肉少辣🌶️,配白饭一个,有不少牛肉和蔬菜(洋葱,蕃茄仔,秋葵),感觉健康些。我哋见到隔离枱食泰式酱烤骨食得好惹味,所以第二次带同家人游览将军澳再试吓,酱烤骨系猪骨再配劲多蒜蓉芫荽同柠檬汁,好开胃,要用手食(有手套提供),有6大旧柠檬水(加9蚊- 半价左)几特别,同出面的柠檬水唔同,没有柠檬,用柠檬汁,但我几钟意饮,虽然唔知点整。鲈鱼配的汁酸酸地少少辣,都几开胃🤤。虾酱炒通菜墨鱼饼(小食)

鲈鱼配的汁酸酸地少少辣,都几开胃🤤。

虾酱炒通菜

墨鱼饼(小食)