2022-08-14
一睇个topic就知我系嘉宝既忠粉,由以前见佢细细间铺,到而家几间分店,真系每次食都感叹佢既美味;同埋当然,优秀既汉堡要付出既就系排队既时间。.今次两条友就order 左:1. 芝士鸡堡 💲38 * +煎蛋 💲5 * +套餐 烧卖 x 汽水 💲152. 虾牛堡 💲55 * +套餐 薯条 x 汽水 💲15.讲返佢d 鸡汉堡肉真系keep 住好juicy, 有适当厚度之外,半溶芝士配衬蕃茄同埋生菜,当然仲有佢地毫不吝啬既汉堡酱汁!成件事系开心同值Quota 既(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵).而虾牛堡,即使一个男仔擘大口,咬都咬唔哂既厚度,真系令人相当满足!味道当然唔洗讲,一个字,爽吃!.佢套餐既薯条都唔错,脆口;而烧卖佢地有得选择猪肉/ 鱼肉烧卖,仲有炸烧卖添!但唔想咁油腻感,就要左蒸果只。.饮品方面都算全面,有normal 汽水及zero 系列,c+, 乌龙茶‥etc. .尼间我真系真心绝对推介,记得经开分店去试试!ʕ •ᴥ•ʔ
今次两条友就order 左:
1. 芝士鸡堡 💲38
* +煎蛋 💲5
* +套餐 烧卖 x 汽水 💲15
2. 虾牛堡 💲55
* +套餐 薯条 x 汽水 💲15
尼间我真系真心绝对推介,记得经开分店去试试!ʕ •ᴥ•ʔ