2021-10-03 28 浏览
今日同爸爸出旺角买野,行过乐园想食碗面做下午茶,爸爸最钟意食牛杂同牛腩,咁我地就点哂两样啦!乐园好多地方都有分店,所以我地对佢既质素都好放心,而且呢间铺开左冇几耐,装修好新净,成间铺都好企理,比人食得放心既感觉!-崩沙腩河粉$52崩沙腩超级好食!超级!牛味好浓好重,筋膜位同脂肪好香,肉好嫩身,唔会好鞋口,又唔会好硬,个汤底都唔咸,饮几啖汤都唔会口干,河粉好滑,唔会煮得太林,份量好足!下次一定会再食!-牛三宝米粉$52牛三宝有牛筋、崩沙腩同埋牛肚,好好食,牛筋好林好滑,好入味,牛肚好爽,好易咬,一D都唔硬,冇牙都食到XD!米粉都整得岩岩好,good!-冻杏霜、热好立克(下午茶加左$5餐饮)下午茶跟餐饮只系加$5,野饮正常水平,份量足够!食完仲好挂住崩沙腩既味道,下次再来!

-崩沙腩河粉$52

-牛三宝米粉$52

-冻杏霜、热好立克(下午茶加左$5餐饮)
下午茶跟餐饮只系加$5,野饮正常水平,份量足够!

食完仲好挂住崩沙腩既味道,下次再来!

下午茶