2024-09-13
>>>必试 tacos 手工pizza 鸟结糖甜品<<<🥢🥢🥢🥢有mood 又抵食 = 回访率 90% 🥢🥢🥢🥢三号波但唔想取消难得嘅girls’ night, 坐室外竟然意外地好好风又有静景睇,食物仲好特别又高质,下次一定约埋成班fd再嚟!⭐️蘑菇玉米饼好香口,蘑菇味浓,配搭牛油果酱x莎莎酱x唔会太酸嘅忌廉,口感滑顺!⭐️ BBQ鸡肉薄饼系人手制作,净系饼底都有两层,一层香脆一层半软硬,咬落啖啖肉,烧烤酱够味,莞茜x洋葱令pizza 食落更有层次⭐️串烧拼盘肉质鲜嫩,特别系猪肉,半肥瘦口感一流,鸡更加香炭火味⭐️至于自家制的nougat glacé,介乎雪糕同鸟结糖之间,配上士多啤梨汁,甜而不腻,杏仁片添咗啲香脆感⭐️最后两款mocktail清新怡人,特别系Fuzzy Fuzzy,用荔枝x桃x青柠x梳打,好香果味~以热情果同菠萝为主调嘅passion fruit fizz 就啱哂嗜甜嘅我~🏷️ tacos$$168 |pizza $128 |串烧$78 |nougat glacé $98 | mocktail $78
🥢🥢🥢🥢有mood 又抵食 = 回访率 90% 🥢🥢🥢🥢