2021-09-15
喺门口已经闻到食物的香味,开放式厨房能提升空间感及透明度😆▫️饮品叫左latte及green tea latte两杯冻饮都好靓能做出渐层的效果🤩抹茶味好浓💚▫️慢煮澳洲有骨猪鞍扒$168外层金黄,切开都几嫩吾干,侧旁的油脂令口感更丰富,配上苹果粒酱的酸甜几清新。配菜有焗薯、甘笋、烟肉芦笋、juicy车喱茄及原个焗蒜,好丰富▫️烧春鸡配炸蕃薯条$128切开鸡髀肉好滑,皮脆肉嫩👍🏼蕃薯条外脆内软▫️餐汤系蘑菇汤,好浓的菇味,好足料▫️甜品都有好多选择但数量有限,可以订位时留定指定甜品。🤎最抢手系Tiramisu👍🏼每层蛋糕都好湿润好浓的咖啡同酒香,配上creamy吉士酱,入口好滑好香浓,我见有枱客系特登黎食佢😆💛法式焦糖炖蛋都好有惊喜🌟 香脆的焦糖糖衣,配上软滑的吉士混合著云喱拿籽,我朋友食左系惊叹吉士好creamy而且份量系够两个人分❕我朋友未食完餐饭已经将间餐厅介绍彼其他人😂大家如果想订位留甜品可以电话/IG DM讯息佢地 @Groundzero_hk高质午餐每人二百几都算价钱合理,食到好饱好满足,服务态度都好好(牛头角站行十分钟,观塘海滨走廊附近可以顺便去行下)
喺门口已经闻到食物的香味,开放式厨房能提升空间感及透明度😆
▫️饮品叫左latte及green tea latte
两杯冻饮都好靓能做出渐层的效果🤩抹茶味好浓💚
▫️慢煮澳洲有骨猪鞍扒$168
▫️烧春鸡配炸蕃薯条$128
切开鸡髀肉好滑,皮脆肉嫩👍🏼蕃薯条外脆内软
▫️餐汤系蘑菇汤,好浓的菇味,好足料
▫️甜品都有好多选择但数量有限,可以订位时留定指定甜品。
(牛头角站行十分钟,观塘海滨走廊附近可以顺便去行下)