2019-05-14 137 浏览
成日都见好多人食Le Viet今次第一次嚟食呢间越南野佢嘅餐牌上有好多选择咖喱软壳蟹锅配法包见到餐牌咖喱软壳蟹锅推广价先至$93即系平过喺餐牌上平左$20,反正我又好钟意食软壳蟹咁就叫咗🤤🤤佢写住配法包我想讲佢嘅软壳蟹同埋炸薯仔真系好正因为佢系分开上一热辣辣,我哋要食嘅时候先将赞好咗嘅玄学蟹浸落去个咖喱汁度咁就可以保留软壳蟹嘅松脆同埋佢哋嘅咖喱汁系比较甜甜地嘅唔会话去到好辛辣面包嘅外皮好脆中间好烟un,点埋啲咖喱汁嚟食,OMG我好似完全食唔停口,个人都几钟意呢一个咖喱软壳蟹锅超载椰青海鲜焗饭Omg,佢份量系多到不得之了,佢哋椰汁满写咁滞,分量超多,入面嘅椰汁🥥甜甜的令到个海鲜饭更加好味一路食一有有虾同埋鱿鱼,饭既口感烟烟银银中间仲有少少提子粒,呢个系一个甜既海鲜饭,感觉有少少似芒果糯米饭蒜蓉炒椰菜苗食咗太多淀粉质要食返啲菜消化下佢哋嘅菜苗炒得好香焦糖炖蛋焦糖炖蛋烧得好脆中间系炖蛋🍮仲有少少云呢拿香味椰汁红豆冰好似饮紧椰汁味超重的红豆冰😍椰汁红豆冰
成日都见好多人食Le Viet
今次第一次嚟食呢间越南野