2023-09-15
去完 @lento_hk 一次立即已经想再访了(๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘)我已经苦恼紧下次食咩好啦IG见到人去呢间新cafe既食物照已经超吸引果然我既眼光再次无令自己失望.ᐟ.ᐟ◦ KFB午餐限定 好彩赶得切2:30前达阵有足足半只烤鸡既份量 唔系春鸡啊鸡皮唔算脆但肉质食落非常滑而且多汁~调味都入味 最出色系自家制既piri piri酱 少少辣好惹味配菜都唔马麻 特别系蕃薯泥好绵滑又重牛油香◦ Eggs Benedict全日menu系列 好耐无食eggs benedict了佢唔系经典做法 用左酸种包铺上牛油果 烟三文鱼同荷兰酱真系无挑剔既地方ჱ̒¯꒳¯)⟡再次好欣赏佢配菜 好有心思 健康得黎又好味有枝豆同粟米 仲有香脆既千层薯⸜ ෆ ⸝◦ French Toast甜品反而选择唔太多 但有我心爱既french toast¯֊¯⋆꙳内里湿润但又不失口感配上苹果吉士酱 酸酸地唔会过甜旁边既士多啤梨同蓝莓好酸lol◦ Drink - Blackccino & Single Origin Chocolate咖啡正常发挥 见好多人试手冲 下次.ᐟ我就心血来潮叫左朱古力 觉得还好唔够浓但拉花
我已经苦恼紧下次食咩好啦
IG见到人去呢间新cafe既食物照已经超吸引
果然我既眼光再次无令自己失望.ᐟ.ᐟ
◦ KFB
午餐限定 好彩赶得切2:30前达阵
有足足半只烤鸡既份量 唔系春鸡啊
鸡皮唔算脆但肉质食落非常滑而且多汁~
配菜都唔马麻 特别系蕃薯泥好绵滑又重牛油香
配上苹果吉士酱 酸酸地唔会过甜
旁边既士多啤梨同蓝莓好酸lol
咖啡正常发挥 见好多人试手冲 下次.ᐟ
我就心血来潮叫左朱古力 觉得还好唔够浓
但拉花好精致 大家估唔估到系咩黎呢?
✿
#lastbitematters