2022-09-06
👍🏻 蟹肉明太子流心西班牙蛋饼邪恶之选😎蛋饼非常软绵 切开流心蛋浆及芝士涌出黎 蛋香味浓郁 加上蟹肉、三文鱼子、明太子沙律酱系蛋饼表面 增添左蛋饼嘅鲜味 同时口感都会变得更加丰富💕👍🏻 日式黄金蟹膏三文鱼子带子明太子手卷粉睇个菜名都知丰富非常 表面有三大粒带子 煎得金黄 但内里保持嫩滑🙌🏻三文鱼子、蟹膏分量超大方 明太子嘅味道融入咗喺忌廉汁入面 creamy浓郁 每一条手卷粉都有爆汁嘅效果😎其实系第一次尝试手卷粉 口感比较烟靭 觉得都唔错!👍🏻 伯爵茶芝士蛋糕店家经常会准备不同类型嘅甜品作为是日甜品 今日系伯爵茶芝士蛋糕🍰食落口充满伯爵茶香味唔算好甜 芝士蛋糕口感属于比较软绵 有机会撞到呢个甜品的话都可以一试🤗注意事项⚠️- cafe装修比较简约随性风 亦都渗入左点点玩味性质 可以到处发掘下🎉- 每日甜品之选可以问店员查询🔍
👍🏻 蟹肉明太子流心西班牙蛋饼
👍🏻 日式黄金蟹膏三文鱼子带子明太子手卷粉