2021-04-16
你好,我系之前有book到刚刚食完放题5:30pm-7:30pm嘅唐小姐。其实我入坐都5:48pm(可以睇翻QR code单据),都唔紧要,因为我系book 5:30pm,咁你地系话食2小时,我都接受。店员讲完last order 之后,我系last order入面叫咗猪肉、攞咗生虾,但系都未到7:30pm已经有店员催收枱。我话想食埋少少,你哋一位好恶有d高嘅女店员话我哋已经坐咗1小时15分钟,出面好多客等紧,然后就同其他店员讲:「唔好理,扫晒佢哋d嘢走。」连比我讲句嘢嘅时间都冇,已经执走晒。我本身都系一个尊重时间、尊重别人嘅人,所以我唔会自私到令人迟咗食。但系今次,明明时间都未到就比人用:「唔好理,扫晒佢哋d嘢走。」去对待,我le餐食得好难受,明明系庆祝成功辞职脱苦海嘅一餐比你哋店员搞到咁,感到非常不被尊重。