2022-06-19
😇有时有啲野唔系你就甘望住个手机许愿话想食,机会就跌落你头顶到。😇未试过book间餐厅要用左人生11个月先食到。呢间餐厅可以令一个人book枱技能发挥到极致。😇整体职员非常亲切有礼。自己较喜欢偏酸舍利,天鮨是偏向甜,不过口感也不错。😇$900元lunch 都算物超所值,食完立即许愿可以试到晚餐。🥺不过师傅话我知2023年4月嘅位已full.现阶段未有得book🥺✨️时日精选食物✨️🍣蟹膏蟹肉蒸蛋,一打开盖啲超香蟹味涌出来。第1道菜好惊喜。🍣来自福冈产伊佐木咬落去感觉柔软,肥美甘香。🍣熊本鱿鱼配海胆,在鱿鱼中藏住海胆,爽口得来又棉棉滑滑,同时啲甜甜海胆味道涌出来。🍣昆布渍白虾,白虾晶莹剔透、肉质细腻软糯,昆布渍更突出其虾鲜甜味。🍣脆烧台湾马友,咬落去脆皮,咸咸香香鱼鲜味,鱼肉又保持嫩滑,好想食多件试真啲。🍣蕃薯和菓子,平时很怕甜野,但这个菓子微微蕃薯甜香,个皮非常软糯。估唔到甘好食。
✨️时日精选食物✨️
🍣蟹膏蟹肉蒸蛋,一打开盖啲超香蟹味涌出来。第1道菜好惊喜。
🍣来自福冈产伊佐木咬落去感觉柔软,肥美甘香。