2011-05-04 59 浏览
差唔多8点先去等位我地呢d 2人既等左好耐因为1路等d台都系俾左d 4人既先sosad因为男朋友自己早排食完觉得小肥羊既麻辣边炉"超正"又心思思想再食所以带左我黎食我既第1次碟前菜系青豆蚕豆花生果d nuts系有阵益味既..想叫全麻辣汤 原来唔得就叫左好似红枣既汤同麻辣鸳鸯个汤等左好耐先黎 但好快滚 不过个麻辣唔知点解唔辣我真系俾佢个"唔辣"吓亲我系食得辣既 反而男朋友无我咁辣得 但都觉得唔够辣 因为佢上次辣到变左孖润肠XD问姐姐点解唔辣 佢话煲煲下就会出味D 咁结果食到埋单我都只系觉得太咸而唔辣..野食唔太耐 递完纸3-4分钟就黎到-无加钱升级 羊肉几好味 唔肥 似牛同鸡之间既texture 膻味亦都无over到 半溶在口中!-肥牛好似叫蒙古肥牛 应有既少少肥-->有 所以唔鞋亦唔油腻 几好-有我好钟意食既蟹粉丸, 芝士丸同贡丸 煲到好大粒好似长洲巨型鱼蛋/台湾巨型花枝丸-有好搞笑既驼鸟肾同黑豚肉 不过因为黎到既时候已经好饱所以只食左各1件 驼鸟肾okay 因为只系巨型鸡肾 反而黑豚肉就难搞d 又大块 似咬紧粗像根..-个人认为边炉健康之选必叫金菰同娃娃菜 唔会好食 唔难食就
差唔多8点先去等位
我地呢d 2人既等左好耐
因为1路等d台都系俾左d 4人既先sosad

所以带左我黎食我既第1次

碟前菜系青豆蚕豆花生果d nuts
系有阵益味既..

想叫全麻辣汤 原来唔得
就叫左好似红枣既汤同麻辣鸳鸯
个汤等左好耐先黎 但好快滚 不过个麻辣唔知点解唔辣
我真系俾佢个"唔辣"吓亲

野食唔太耐 递完纸3-4分钟就黎到
-无加钱升级 羊肉几好味 唔肥
似牛同鸡之间既texture
膻味亦都无over到 半溶在口中!
-肥牛好似叫蒙古肥牛 应有既少少肥-->有
所以唔鞋亦唔油腻 几好
-有我好钟意食既蟹粉丸, 芝士丸同贡丸
煲到好大粒好似长洲巨型鱼蛋/台湾巨型花枝丸

-有好搞笑既驼鸟肾同黑豚肉
不过因为黎到既时候已经好饱所以只食左各1件
驼鸟肾okay 因为只系巨型鸡肾
反而黑豚肉就难搞d 又大块 似咬紧粗像根..
-个人认为边炉健康之选必叫金菰同娃娃菜
唔会好食 唔难食就得
-小羊排系okay既 如果唔嫌佢un un地既话
所以我食左1旧就由得佢同d萝白1齐留系个汤度煲味..
其他野食唔太记得
有d熟食都可以叫 有口水鸡 我钟意丫
有鸡翼架 d汁既辣度岩岩好俾我用黎当辣油点

仲有麻辣猪肚丝 少少胶味..

野饮系加$15任饮既
不过佢个雪柜好似亏亏地
仲有..无糖PEPSI好难饮 唔觉得饮左液体入口
d泡泡系个口度消失左之后就乜都无..

埋单35X for two
包未升级任食边炉,任饮,茶水,前菜。