2007-10-11 18 浏览
Mini country pizza: 水准著实一般啦,应该唔会再试,总觉得必胜客的pizza味道比较local啊,同在义大利食过的差好远,不过这个被同化的味道也都唔差。特饮拣了至爱椰子雪糕红豆冰,妈妈则试了什果宾治,不过她好似不满意,好甜,同埋带汽,唔推荐……心太软配椰香雪糕:唉,这个就唔多得!焗过头,蛋糕切开都无朱古力酱流出来,点可以叫“心太软”,椰香雪糕虽然唔差,可惜并非这道甜品的重点。欧陆甜品拼盘+ 热咖啡两杯:如果第二时来必胜客食茶餐,大概会拣这套。芝士蛋糕虽浓,可惜太细件,一口都唔够>.<。puff算好味,入口松软,cream滑滑的。个人最喜欢法式蛋布甸,唔会好甜,趁热食最美味~落单160几蚊,都唔平。
落单160几蚊,都唔平。