2023-07-26 1347 浏览
🫣期望越大失望越大|📍嘉多娜(何文田)❤️‍🔥据说何文田嘉多娜旧店装修之后变大间咗,仲推出埋何文田分店限定新品👑国王蛋挞👑3点半去到已经有十几个人开始排队🫡排咗半个钟临近中暑终于买到🥵咁到底味道系点呢🧏🏻‍♀️注意事项:❶国王蛋挞系何文田分店限定❷每日下午4点出炉❸每日供应100个/不定期增加产量(当日有150个供应)❹每人限买4个♡国王蛋挞♡|💰$25国王蛋挞系酥皮底💓不得不提酥皮真系相当酥脆而且层次分明💛但可惜无乜香味🥲内馅用咗日本乳酪mix埋嘉多娜嘅招牌布甸浆,所以食落唔系甜味为主😳两者混合下净食到有微微咸香😳但趁热食仍然有流心口感,打卡嚟讲的确几靓🥹喺室温放耐咗再食多个,味道就变微糖版布甸浆嘅甜味🫣总结:如果唔洗排队嘅话的确可以一试,即使1个人食都唔会觉得甜腬🫶🏻但要咁热嘅天气排队真系唔值得,相信内馅如果用返原先嘅布甸浆会更加好食🫶🏻个人会觉得原有嘅布甸包/泡芙会更出色
🫣期望越大失望越大|📍嘉多娜(何文田)

注意事项:
❶国王蛋挞系何文田分店限定
❷每日下午4点出炉
❸每日供应100个/不定期增加产量(当日有150个供应)
❹每人限买4个

♡国王蛋挞♡|💰$25