2024-05-24 2293 浏览
🤗圆方高质中菜厅九龙站圆方商场虽然不乏食肆,但讲到出名既个个都记得既王子饭店实系其中一间。我地今日几个没有订座,到门口就问下可否Walk in,平时都打定输数无位,今次竟然咁好采有位 !我地一行三人叫左几个𩠌:乳鸽 🍗来到热辣辣,应该系即炸,味道适中。三色肠粉皇🍤🥩🍖分别系由鲜虾,牛肉,叉烧组成,岩晒想一次想食晒3只味既朋友。王子炒饭🍚🦐劲好食,好足料,应该个人有成10只虾,味道系较浓味,食得出好有获味,果然系依道既招牌菜。XO酱煎腊味萝卜糕🍳 🥕 10级推介! 真正做到外脆内软,加上独有既XO酱,来到一定会再Encore!春风得意肠🌯正常发挥,入面系沙律,我个人就唔系好钟意食沙律所以鳯爪🐔都系正常发挥,同出边其他酒楼食既差唔多味道。翡翠带子饺🥟馅皮无问题,但饺皮偏厚,就未如理想。最后侍应更送左糖水俾我地食,糖水 🍮 唔系太甜,对我来讲岩岩好。 侍应一直有留意住我地有无茶水,都好热心咁不断帮我地斟茶,同埋见到碟有骨就立即换碟,服务 🙋‍♂️ 态度真系唔错。
🤗圆方高质中菜厅

我地一行三人叫左几个𩠌:

乳鸽 🍗
来到热辣辣,应该系即炸,味道适中。

三色肠粉皇🍤🥩🍖

王子炒饭🍚🦐

XO酱煎腊味萝卜糕🍳 🥕

春风得意肠🌯
正常发挥,入面系沙律,我个人就唔系好钟意食沙律所以

鳯爪🐔
都系正常发挥,同出边其他酒楼食既差唔多味道。

翡翠带子饺🥟
馅皮无问题,但饺皮偏厚,就未如理想。

2024-05-02
午餐