2021-08-05
成个商场好多餐厅,唯独是呢间餐厅冇乜人排队,所以入嚟呢度食啦,一食之下就知道点解冇人排队啦,因为价钱贵,质素差!老实讲环境唔错,装修得几靓,尤其是呢啲独立空间,不过食物真系差到爆,讲真我唔系主要嚟坐吓,我主要系想食嘢,但系食物做到咁样,我唔会再嚟!先唔讲价钱,我觉得吉野x牛肉饭或者鳗鱼饭之类都好食过佢千千万万倍🤢见到个餐牌一个牛肉鳗鱼饭都唔错,睇到佢饭嘅颜色好明显系啡色,系有酱汁有调味过嘅饭,真系无话可说,上到嚟啲饭白雪雪,系咪搞错咗啊?店员又话冇搞错🤢明明餐牌上清清楚楚系啡色嘅饭,上到嚟变咗白色,冇理由全世界全香港嘅人都色盲挂?究竟会唔会触犯左商品说明条例呢?呢点我唔知,唔够胆讲!🤢再者幅图上面嘅鳗鱼系大大块系个盒里面系tup tup 陷,奇怪在上到嚟张枱,实物系啲鳗鱼细细块,露晒啲白饭出嚟!牛肉都唔使讲,都系少啦,去吉乜家𠮶度食真系讲紧多最少五倍,然后价钱再平几倍。🤢材料少,白饭冇酱汁都算,我真系乜佢个肺,俾啲隔夜饭我,啲饭对埋一旧好似橡筋咁,呢一口饭我真系以为自己咬紧橡筋!!!!!!!!!!!😵💫烧鸡翼冇乜问题,只系比较瘦,冇乜肉
😵💫烧鸡翼冇乜问题,只系比较瘦,冇乜肉