2011-08-22 68 浏览
响隔离食完海鲜站, 就顺便过黎呢度食埋甜品先返屋企店内甜品都几多选择, 左思右想, 又看看店内的图片, 终于决定食出面好少见到有既 ''千层酥皮菠萝批伴雪糕''黎到我有d失望, 虽然黎到个卖相唔差, 但系佢同图片真系差很远, 图片内有些芒果, 士多啤梨, 少少其他水果装饰, 成个甜品系丰富好多但来到的时候, 竟然一粒水果都没有在碟上. 只怪自己没有留意到墙上的那一句 ''图片只供参考''其实我系第一次黎呢度食, 有咩好食唔知道, 所以叫D咩食除左基于自己喜好外, 都系靠MENU内的相片所吸引而决定下次去第二D 新餐厅, 都系睇清睇楚先好决定 讲返个甜品, 个菠萝千层酥皮味道ok, 不过酥皮再松一d 就比较好; 雪糕我拣左榴梿味, 食落只有系轻轻的榴梿味, 不是太突出
响隔离食完海鲜站, 就顺便过黎呢度食埋甜品先返屋企

下次去第二D 新餐厅, 都系睇清睇楚先好决定

2011-08-21