2022-05-13 29 浏览
本身谂住谂约朋友食生日饭,然后喺网上见到一间推介唔错嘅Cafe,一心谂住同朋友开心庆祝,点知去到Cafe食到一套戏一啲开心感觉都冇!!!我哋开头落单谂住叫小食轻松吓,点知网页出现error字眼,我哋超级疑惑,问店员confirm我哋嘅单有冇落到,当佢同我哋讲我哋嘅order系落咗,唔够1分钟同我哋讲嘢食唔够卖晒!之后食物无味,青柠梳打无糖味亦冇青柠味焗肉酱芝士粟米片,无粟米片味又硬,无芝士味,肉酱极少,所以我哋问店员要求拎茄汁,点知我哋等到食粟米片都食完茄汁都未嚟,青酱虾意粉,意粉无味,当我哋食完呢个青酱虾意粉,想最后一道意粉嘅时候,店员突然醒起我哋要茄汁,超级无奈我哋都食晒个粟米片la卡邦尼意粉卖相差,份量小晚餐时段,好多食物都无,鸡翼pizza都无整体感觉差,食完好似无食,不知道自己食紧咩
之后食物无味,青柠梳打无糖味亦冇青柠味
卡邦尼意粉卖相差,份量小
晚餐时段,好多食物都无,鸡翼pizza都无
整体感觉差,食完好似无食,不知道自己食紧咩
2022-05-13