2007-02-21
入到黎呢度睇一睇, 发觉咁多人赞, 真系有少少惊, 因为小弟都试过, 并唔系咩咁好, 可能系我唔识欣赏又或者去得唔合时啦...年廿九, 一家人去食团年饭, 一行五人, 第一次黎呢度食, 讲真之前真系未试过, 以为系食广东菜, 点知黎到至之系食顺德菜! 入到去同伙计讲有老人家需要坐轮椅, 请佢地收起一张椅啦, 点知个伙计又话张轮椅要摆边度, 好唔想我叫佢收起张椅个位度收, d服务态度要扣分啦.跟住叫, 个伙计又不断sell我地食海鲜, 唔贵都唔selld啦, 点知我话食海虾, 佢又话冇, 都唔记得佢叫我食咩虾喇, 总之对样野一d兴趣都冇; 跟住又叫食鱼, 顶! 全部淡水鱼, 我又唔钟意食, 点叫呀? 睇左一阵, 叫左一个特价套餐, 个伙计好似好唔满意咁啰.套餐有例汤, 砂窝𫠐鱼, 荷豆炒贵花蚌, 鸡, 仲有一个菜, 另外加左五只元贝, 我地话要蒜蓉粉丝蒸, 佢落单都系咁写, 点知黎到就系砵酒焗, 之前又唔讲, 有d屈感觉! 例汤, 好一般, 有味精, 唔得; 砂窝𫠐鱼, 呢个好香好味, 不过好腥同多骨; 荷豆炒贵花蚌, 贵花蚌炒得唔好, 荷豆直头未少熟, 失败; 鸡, 都唔记得系咩野鸡,
例汤, 好一般, 有味精, 唔得; 砂窝𫠐鱼, 呢个好香好味, 不过好腥同多骨; 荷豆炒贵花蚌, 贵花蚌炒得唔好, 荷豆直头未少熟, 失败; 鸡, 都唔记得系咩野鸡, 好一般啰; 菜就普普通通啦; 元贝都系麻麻地, 仲要系辣, 有人唔食辣架嘛! 唉! 唔知系唔系食套餐就要咁差呢?
埋单接近七旧, 唔算平, 但仲要系唔饱, 你话死未? 我谂我一定唔会再去, 请都唔去呀!