朋友用$98(团购话原价$168)吔酷团购咗呢间烤肉店任食二个半钟一共三张,订咗今日8点,一早去行山到7点50左右上到去,门口有张poster写$108,门口职员话唔包饮品,可以加$15蚊任饮汽水饮品,另外要加廿几蚊加一(就算原价$168加$15任饮=$183,加一都唔驶廿几?),最后都三人俾多$133任饮连加一钱!食物方面除咗肥牛片、猪肉片、翠肉瓜、龙虾丸、芝士丸、炸鱼片、烧红肠呢D火锅材料都可以喺度食到外,连烧街衣见到既芽菜都有!比较正常D有牛肉粒、牛舌、多春鱼、鸡中翼,仲有虾(加咗一次已经无出现),菠萝直头无加过,加咗$15蚊可以任饮既有百事、绿茶、西瓜汁、冰红茶等等!你一定唔会唔俾呢$15蚊,因为水都唔会俾杯你饮!七点十个字一入座坐低啱啱想出去攞野食就叫我地转枱去门口旁边张枱,因为有人book咗枱呢度拍埋够坐,点知食完走呢张枱都系空既,今日星期六黄金时间得三份一客左右,我地坐低到走只系入咗四枱客,个个伙记企喺度睇电视,十点半交枱九点半未到叫埋单,十点未到个电烤炉自己熄咗,叫人开番己经黑晒面,食完走D人黑晒面超住你好似食到佢执笠咁,多谢你....你就想!期间有两段小插曲,有一枱一

食物方面

期间有两段小插曲,有一枱一家四口都加$15任饮,埋完单走但个小妹妹支野未饮完一路行一路走,个唔知经理定老细截住佢地话唔准带走,个老豆话咁我饮埋先走啰!另一枱客因为呢度水都无杯俾人饮,佢地买咗D凉茶饮,个唔知经理定老细又话佢地唔准带野饮入嚟饮,个人话烤肉咁热气,我饮凉茶唔得架?跟住条友死死气行开!

讲真!食得饱你啰!但$98+$15+$29.3计埋差唔多$142,咁既价食D咁野,相同价我去食D日本料理任点任食啰!起码有刺身、天妇罗、串烧、寿司你食唔会差!
2013-11-02
用餐优惠