2013-01-18 326 浏览
众所周知,团购的质素参差,即使是享负盛名的餐厅搞团购,质素也会打一个折扣,争在是多少折扣。但食过今次的团购放题之后,发觉市面仍有良心企业!两年前系呢到食过一次正价放题,200几蚊,今次加一埋单190蚊,见上次食得咁满足一于支持下个团购!团购限左时段系下午6-8点,6点准时入到去就有人带我地去坐低,我地2个人比左张4人枱我地,环境一流,餐厅唔会过于嘈杂,食得舒服又倾得舒服,冷气通风都好足够,唔会烧到同埋食到一头汗。讲返食物,首先送左每人一只虎虾,几爽口,烧完之后点下啲山葵十分惹味,之后就叫左刺身,刺身属一般货色,但还可接受,当等紧啲生肉熟可以用黎摄下牙喇。推介的有一口牛,唔使烧好耐就熟,而且好够肉汁,口感一流!带子都值得叫,不过要烧耐啲先好食啊,至于猪味道一般就唔好叫太多,除非你好钟意。我落咁多张单就黎足咁多野食,绝无漏单,值得一赞!总括黎讲今次食得好开心,亦都对团购质素一定差的观念改变,因为以前中得太多伏,呢篇系我系openrice的第一篇食评,因为今次的团购体验我好满意,所以特别去写一份食评赞下和光,同埋介绍各位网友一试,虽然团购完左,但既然佢收人团购价钱都无偷工减料,比得正价既一定

讲返食物,首先送左每人一只虎虾,几爽口,烧完之后点下啲山葵十分惹味,之后就叫左刺身刺身属一般货色,但还可接受,当等紧啲生肉熟可以用黎摄下牙喇。推介的有一口牛,唔使烧好耐就熟,而且好够肉汁,口感一流!带子都值得叫,不过要烧耐啲先好食啊,至于猪味道一般就唔好叫太多,除非你好钟意。我落咁多张单就黎足咁多野食,绝无漏单,值得一赞!

总括黎讲今次食得好开心,亦都对团购质素一定差的观念改变,因为以前中得太多伏,呢篇系我系openrice的第一篇食评,因为今次的团购体验我好满意,所以特别去写一份食评赞下和光,同埋介绍各位网友一试,虽然团购完左,但既然佢收人团购价钱都无偷工减料,比得正价既一定享受到满意的服务!
2013-01-15
庆祝纪念