2015-01-31
好多人都话团购冇好嘢,不过买咁多次嚟讲,都系好嘅多过唔好,当然,呢间亦都唔例外~~其实应该11月嘅时候经YAHOO团购买落,见佢新开,同埋自己亦都好钟意食炸嘢,见佢话$99,有炸鸡、年糕、洋葱圈、薯条、两罐啤酒,已经好吸引(啤酒炸鸡,来自星星的我)本身12月𠮶时已经想去食,点知……有日星期五打去,佢话要两日前订枱,所以放弃咗,直到最近先醒记返去有个团购未去食~~所以早一日就打电话去想订枱,点知……佢竟然同我讲,已经唔需要订枱(系咪好惊呢,由要订到唔需要订,除左系因为冇人食之外,都谂唔到原因XDXDXD)今晚胆粗粗就去食,食之前要先去一个地方,拎返把留咗喺人地铺头几个月嘅遮XDXD所以去到食店门口都7点45,其实都几多人,所以我地拎咗飞之后大约等咗40分钟咁上下入到去,觉得枱与枱之间有啲窄,不过都唔系好影响我对食店嘅印象,呢个唔会扣好多分,因为香港铺租贵,所以我理解店家会想放置多啲枱凳~香辣无骨炸鸡 - 本身我好食得辣,大少一向都唔食得辣,我想就就佢个团购要豉油炸鸡,点知,大少好坚持要食辣鸡,我话你唔好嗌辣就得喇,因为我有感一定会好辣碟鸡一嚟到,我就觉得好OK,好丰富XDXD一食落口,O
香辣无骨炸鸡
碟鸡一嚟到,我就觉得好OK,好丰富XDXD
一食落口,OMG,辣,连我都觉得辣,大少直头成头汗添喇
𡁫鸡真系好JUICE,热辣辣,炸皮唔会太厚,好岩口味,大少话平时佢唔钟意食年糕,但系原来炸年糕好好味,叫我下次试吓炸年糕
起初问过侍应,佢地话无骨其实都会几细碟,我地就叫多碟嘢食,点知……最后食唔晒碟鸡~~
杂锦香肠
杂锦香肠