2012-08-28
各位买左团购要小心!呢间一半一半甜品屋好唔老实,仲滥收费用!!! 我八月十四日晚上约7时两个人去食左两个甜品,一个$38, 一个$25, 合共$63,用左两张$32coupon, 共$64, 女店员向我滥收多$6,本人已立即查问为何要滥收$6, 并表示两张coupon已足够支付$63帐单,但她坚持要多收$6, 于是我被迫支付额外费用,但同时要她发收据给我,以便日后投诉! 最终本人向团购网投诉,等了多天,团购网最终承认一半一半甜品屋的确滥收了额外费用,并已将多收的钱退回本人户口。我认为向团购客户滥收费用的行为相当缺德,所以要在此公开此事。木槺布甸d cream系冇雪过,一d都唔硬身,我唔钟意软身既cream, 口感唔得,d饼碎有d整唔碎,有d系饼块, 整得好求其!完全唔掂!!!另外一个甜品,唔记得个名,外层食落口感有d似"泡", 食左少少就算,怕滞!!! 入面有旧朱古力蛋糕,好硬!好似系隔夜咁,好难食!入面仲有个雪糕球,终于正常味道,食晒!顺便一提,我地入去果阵只得一个客,3个职员都坐晒0系度,见我地行入去,只系望住我地,完全冇出过声招呼我地,我地唯有自己揾位啦,点知好几张枱都有污积,明
我认为向团购客户滥收费用的行为相当缺德,所以要在此公开此事。 木槺布甸d cream系冇雪过,一d都唔硬身,我唔钟意软身既cream, 口感唔得,d饼碎有d整唔碎,有d系饼块, 整得好求其!完全唔掂!!! 另外一个 甜品,唔记得个名,外层食落口感有d似"泡", 食左少少就算,怕滞!!! 入面有旧朱古力蛋糕,好硬!好似系隔夜咁,好难食!入面仲有个雪糕球,终于正常味道,食晒! 顺便一提,我地入去果阵只得一个客,3个职员都坐晒0系度,见我地行入去,只系望住我地,完全冇出过声招呼我地,我地唯有自己揾位啦,点知好几张枱都有污积,明显是收完枱冇抹枱吧!很不干净!很不卫人!