2015-09-20
好耐之前尝试过黎walk in,但因为等位时间太痴线最后冇食到今次买左团购,预早一个星期book枱,可惜都系book唔到我想要o既时间黎到即刻就有得入座,不过门口接待o个位大姐听错左我讲野所以带我游哂成间餐厅先坐得低团购系另一个menu因为系素食,所以基本上拣边样都觉得差唔多今日餐汤系杂菜汤,我o个碗有5大旧薯仔~正拣左牛蒡沙律,都几大兜;不过酱汁太多,食到尾觉得酸左d再黎系串烧,其实当然就系面筋,唔知有冇炸过先,好香口.个沙嗲汁都好正,点少少唔够喉香芒虾xxx入面仲有"鸡"d芒果真系甜到你唔信!!仲一夹就烂虾有4大只,鸡就同之前串烧差唔多,质感好似真鸡肉唯一觉得麻麻系个汁,好漏,而且放凉左之后有少少琼埋一旧pizza系劲多芝士,但配料唔多,每块有一片肠同菠萝因为系薄批,所以个边都几脆最后食唔哂要打包...饮品要左一杯苹果醋一杯菠萝醋,谂住平时都有o系屋企自己冲黎饮,应该冇咩问题不过呢度冲得浓d,所以酸味相对劲d,杯苹果醋甚至令人觉得乸喉咙,系咁沟水都唔得最后是日甜品系豆腐花,几滑,唔大碗;不过到最后食甜品时已经饱到痴左线..未叫埋单就已经有人主动队张单埋黎(其实仲食紧个豆腐花),团购
团购系另一个menu 因为系素食,所以基本上拣边样都觉得差唔多 今日餐汤系杂菜汤,我o个碗有5大旧薯仔~正
拣左牛蒡沙律,都几大兜;不过酱汁太多,食到尾觉得酸左d 再黎系串烧,其实当然就系面筋,唔知有冇炸过先,好香口.个沙嗲汁都好正,点少少唔够喉 香芒虾xxx入面仲有"鸡"
d芒果真系甜到你唔信!!仲一夹就烂
虾有4大只,鸡就同之前串烧差唔多,质感好似真鸡肉
唯一觉得麻麻系个汁,好漏,而且放凉左之后有少少琼埋一旧 pizza系劲多芝士,但配料唔多,每块有一片肠同菠萝
因为系薄批,所以个边都几脆
最后食唔哂要打包...
不过呢度冲得浓d,所以酸味相对劲d,杯苹果醋甚至令人觉得乸喉咙,系咁沟水都唔得 最后是日 甜品系豆腐花,几滑,唔大碗;不过到最后食甜品时已经饱到痴左线..
未叫埋单就已经有人主动队张单埋黎(其实仲食紧个豆腐花),团购二人餐只需要俾返服务费$38
但又计错数,唔知点解变左七十几蚊...
之前提到我地食唔哂个pizza要打包走,侍应话用个胶袋仔好唔好,我地冇所谓
然后佢埋黎帮我地处理,以反转胶袋就咁拎起d pizza o既方式去包,咁就令到成个胶袋都系油,睇个样我有少少唔知拎唔拎走好,真系后悔冇截住话等我自己黎搅.
整体觉得味道唔错,但份量太多(隔离枱要打包o既野仲多!),service就有待改善.