2014-08-15 2027 浏览
个朋友买左团购book左枱但唔得闲去,临时揾我顶上!其实一听团购我已经无乜期望,但朋友叫到,咪试一下!一去到环境算干净,系个门口难揾d!坐低拿拿淋去攞野食,行左个圈,二百几蚊黎讲算多野食,有生蚝,鱼生,寿司,仲有我最爱既蟹脚 ,即刻唔执输攞返十只八只先!鱼生都好多人排队,款式唔算多,但个三文鱼都几新鲜!我都排左两转!食完冻,就食热,当然又系攻海鲜先啦!我攞左炒蟹,炒虾,辣酒煮花螺同焗石班,个虾叫麦皮虾,食落又几得意,最钟意个石班,我一向最怕d鱼整到『鞋十十』,估唔到焗完条鱼仲几滑!诚意推介!食左羊脾,牛扒同日式串烧,算系不过不失!hahaha.... 甜品系 Dryer's 雪糕,d 蛋糕呀,甜品都不再重要,呢个亦系我肯临时顶上既最大原因!而家d Dryer's 雪糕比以前贵左好多,平时都唔系好舍得食,而家可以任食,仲要有 toasted almond 同薄荷朱古力,正呀!我一定唔会客气!二百几蚊黎讲,真系算系咁!起码我食得好尽庆!虽然人多,而d人都几抢得下,但refill都算快!算系OK啦!
hahaha....
2014-08-13
用餐优惠
团购
  • 蟹脚,三文鱼刺身,焗石班,雪糕