2012-02-21 56 浏览
上网睇到团购2人餐$268 有前菜,主菜,甜品,饮品,唔好睇得3样几食,2个人食完饱到要系西贡行下入到去待应都系外国人,但佢地都识讲小小广东话,个个都好nice,坐底就立即比杯热水,我记得上次夏天黎佢会送上冰水,好细心先系前菜有 鸡肉沙律or芝士玉米片,择左后者,份量十足,有4只酱好好味,食完己经有小小饱肚感到主菜要左大汉堡/烟猪仔骨配薯条,黎到我地到哗左声,又好大碟,.个大汉堡上面会有块厚芝士,个包好香脆,猪仔骨整得好好,一路食一路赞到甜品系cheesecake 同apple pie,又再一个赞总结:待应好nice,唔会因为系食团购而服务唔同,食物都好有水准我见唔系食团购的食物分量一样,出面好多团购会因为平左而食物质素差,但呢度无变,好有诚意,之后就算唔系团购我都会再黎食

坐底就立即比杯热水,我记得上次夏天黎佢会送上冰水,好细心
卖相,味道一流
2012-02-17