2016-02-04 1275 浏览
买咗2张团购分2次去食,只有第一次食有影相,第二次去电话无电无得影.首先,第一次去时系同1位游客朋友去,点咗孜然炒羊排及椒盐鱿鱼加2碗白饭. 其实系比较失望的. 因为2碟𩠌份量都比较少同埋咸咗d,尤其个椒盐鱿鱼真系咸得滞又奀(即系,我响街市熟食中心食嘅系比较便宜,鱿鱼炸出唻比较涨/饱满,食落个皮会脆......),孜然炒羊排个孜然唔系好觉.第二次就得我一条友去,点咗柚子汁焗肉排及西兰花炒元贝加1碗饭.今次就比较好喇.柚子肉排酸甜开胃,个汁唔错唔会好似柠檬汁咁酸亦唔太"杰",如果个汁份量多少少就好d可以醮多d唻食. 西兰花炒元贝,d元贝都算大只,有少少汁咁,味道几好.2碟𩠌个份量都ok,我一个人食到最尾慢慢食系食得晒嘅.2次都系7点左右入座,起初无乜人,渐渐地就多人入唻食饭.以为因为位于横街会比较冷清而做团购,但似乎生意还好.

用餐优惠
团购