在团购见到呢间店做团购餐, 由于餐牌里面的每碟𩠌都系我的飞佛, 而且小笼包仲有6只, 所以亳不犹豫就买左张二人餐了.预早几日打去卜, 点知接线生话7点打后已经FULL BOOKING, 但就有6点半, 唯有食6点半啦.坐落枱, 茶就点了西湖龙井, OK㖞, 几好饮, 但D水温略嫌太热喇, 接近啱啱煲起既滚水.我都未试过去饮茶, 要打开壶盖去散垫降温. 侍应见到我地打开盖以为要加水添, .经我地解释后, 侍应好细心地比左只匙羮我地掠住个壶盖, 以免再有另一位侍应误会.跟住点了团购餐单里面的𩠌, 然后陆陆续续上枱了.鸡丝粉皮 -- 唔太够麻酱, 好似好淡口咁小笼包 -- OK几好食, 但包内的肉色比较怪怪, 鲜粉红咁既色, 但就肯定熟透的. 皮薄而且多汤汁.上海粗炒 -- 都唔错, 调味适中高力豆沙 -- 即制的, 上枱发仲散发住油的热力. 味道都OK.总括黎讲, 呢间店既食物质素都几好, 侍应服务态度又好.席间, 唔知系咪因为系头轮太早既关系, 未开哂冷气. 越食越热, 之后同侍应反映左, 立即去开番冷气, 跟住就感受到阵阵凉风了, 哈哈.

西湖龙井
跟住点了团购餐单里面的𩠌, 然后陆陆续续上枱了.

鸡丝粉皮 -- 唔太够麻酱, 好似好淡口咁
鸡丝粉皮
鲜肉小笼
上海粗炒 -- 都唔错, 调味适中
上海粗炒
高力豆沙
总括黎讲, 呢间店既食物质素都几好, 侍应服务态度又好.
鸡丝粉皮
鲜肉小笼