2012-02-24 9 浏览
早排有团购既coupon,$39买$80蚊现金卷,于是去试下。7点左右就到左,可能因为仲好早,舖头无咩人,唔使等。佢原来有个二人餐,$208有两个前菜+两个面+两杯饮品,但系因为一张单只能用一张coupon,而我又买左两张,于是就同女友各自叫。我叫左博多元祖拉面,而女友就叫左黑秀沾面。而佢系用纸仔画tick号黎点菜,上面都有好多配搭俾你拣,例如面既软硬度(软/中/硬),辣度(只限赤秀),面面既肉(肩肉/腩肉/颈肉),配料等等,令到佢几有变化。约5分钟后热辣辣既面就到喇。博多元祖拉面面身较平时食开既幼,都几弹口,汤底好浓,有圆形脂肪粒浮面,好香,而且feel到好足料,成个汤底都系料,而且饮完啖汤个咀会有少少胶痴口,应该用左好多猪骨去煲。配上葱碎,三大块豚肉,木耳等等,好食。环境:店内系长方形咁,门口cashier,一条直路入去左右手面都系望墙既位,其中一面就望住厨房,好似日本见到果d拉面店咁。总结:以呢个价钱黎讲算系唔错,不过佢间舖头要行上斜路少少,唔算好方便。扣回coupon后只需补回十蚊左右。

7点左右就到左,可能因为仲好早,舖头无咩人,唔使等。

于是就同女友各自叫。
我叫左博多元祖拉面,而女友就叫左黑秀沾面
而佢系用纸仔画tick号黎点菜,上面都有好多配搭俾你拣,

约5分钟后热辣辣既面就到喇。

博多元祖拉面
配上葱碎,三大块豚肉,木耳等等,好食。

其中一面就望住厨房,好似日本见到果d拉面店咁。

扣回coupon后只需补回十蚊左右。
用餐优惠
团购