2013-05-12 66 浏览
约咗旧同事食晚饭,因为佢唔食牛,我唔食海鲜,所以林食乜都有D头痛。揾吓揾吓,原来我重张Freshness Burger团购重未用,虽然佢只有特级芝士牛肉堡或鱼柳包两款选择,但就完全符合我同同事既要求,旧同事话去试吓无妨,Freshness Burger go go go!店舖位于火车站隔离既商场,所以落雨都唔会湿身(果日咁岩落好大雨),而且位于商场一角,人流较少,较为清静,岩晒朋友吹水(都几多学生哥、朋友组合)去到好快落咗单系有少少难揾位,果晚差不多全场爆满全间铺得两个人(包收银、整野食同清洁),所以我地等咗差不多十至十五分钟先有得食。特级芝士牛肉堡微煎既洋葱加番茄配埋茄汁同Mustard,正!生菜系本人偏好既一大片(真系各花入各眼)Juicy既牛肉又唔会煎得过老,唔错同事既鱼柳包佢话唔错,味道OK由于我地想试多D野,所以跟餐一个薯格、一个薯角唔知系我地食得慢定佢地放得耐,两个都「林林地」,薯角一来无乜味,二来都几滞吓,我地最后都未能成功消灭佢,薯格比薯角好,起码叫有D味因为我地两个唔想饮汽水,所以每人加咗$3转饮柚子苏打,味道唔错(请想像柚子蜜加苏打水),美中不足系太「冰」我地两位饮

去到好快落咗单
系有少少难揾位,果晚差不多全场爆满

全间铺得两个人(包收银、整野食同清洁),
所以我地等咗差不多十至十五分钟先有得食。

特级芝士牛肉堡
微煎既洋葱加番茄配埋茄汁同Mustard,正!

生菜系本人偏好既一大片(真系各花入各眼)
Juicy既牛肉又唔会煎得过老,唔错

同事既鱼柳包
佢话唔错,味道OK

由于我地想试多D野,所以跟餐一个薯格、一个薯角
唔知系我地食得慢定佢地放得耐,两个都「林林地」,
薯角一来无乜味,二来都几滞吓,我地最后都未能成功消灭佢,
薯格比薯角好,起码叫有D味

因为我地两个唔想饮汽水,所以每人加咗$3转饮柚子苏打,
味道唔错(请想像柚子蜜加苏打水),美中不足系太「冰」
我地两位饮完都很冻,同埋饮管太幼,
饮饮下饮管好易俾柚子摄住

用原价黎食对荷包有点太重,期待下次团购再来

2013-05-03
用餐优惠