2013-05-25 236 浏览
因为团购去咗试聴闻好好味既Cheesess,一路聴朋友话佢好味,可惜佢铜锣湾旧铺对我黎讲太远了,依家佢搬黎过海,俾个机会我为食吓系网上约咗自取时间,会有人打俾你confirm,佢地打咗系两日内打咗两次俾我。(多咗少少)个铺头都真系几细,系一个Booth位,佢话有得食Tea有少少想试,但真系想知系边度食重有佢都好吸引你眼睛,下次可能试吓佢去到可能早既关系,一去到俾咗张兑换券店员就有得攞个优惠包咗——1)纽约芝士蛋糕一个2)特制果酱(草莓/杂莓红酒)3)$20现金券(要买够$100先用得)果酱我要咗杂莓红酒,因为想试新野,出面D铺头好少有呢只味店员俾我Check吓个蛋糕就帮我Pack好佢,佢好细心咁提我要一个钟内放个蛋糕入雪柜,同俾咗D做型可爱既餐具我打开蛋糕盒,佢面头有张靓靓相可以留黎当Postcard用。讲返个蛋糕(其实店员有话俾我聴佢可以放几多日,不过我同屋企人当日已经将佢分尸),有果酱一定配埋一齐食,但话佢系果酱,佢又无Jam果种一Pat既口感,佢系煮过既杂莓加红酒汁既感觉,一路有淡淡既红酒味,唔会太浓(唔好红酒既人都啱),杂莓唔会好林,有少少咬口芝士蛋糕方面,好似食紧芝士雪糕咁好
因为团购去咗试聴闻好好味既Cheesess,
一路聴朋友话佢好味,可惜佢铜锣湾旧铺对我黎讲太远了,
依家佢搬黎过海,俾个机会我为食吓

系网上约咗自取时间,会有人打俾你confirm,
佢地打咗系两日内打咗两次俾我。(多咗少少

个铺头都真系几细,系一个Booth位,
佢话有得食Tea
有少少想试,但真系想知系边度食

重有佢都好吸引你眼睛,下次可能试吓佢
去到可能早既关系,一去到俾咗张兑换券店员就有得攞
个优惠包咗——
1)纽约芝士蛋糕一个
2)特制果酱(草莓/杂莓红酒)
3)$20现金券(要买够$100先用得)
果酱我要咗杂莓红酒,因为想试新野,出面D铺头好少有呢只味

店员俾我Check吓个蛋糕就帮我Pack好佢,

打开蛋糕盒,佢面头有张靓靓相
可以留黎当Postcard用。

有果酱一定配埋一齐食,
但话佢系果酱,佢又无Jam果种一Pat既口感,
杂莓唔会好林,有少少咬口

芝士蛋糕方面,好似食紧芝士雪糕咁好,好滑,好似净用芝士打起黎做蛋糕咁,
令你食完想再食,唔好「lun」,未食完已经林紧用张现金券买乜好
2013-05-06
外卖自取