招聘中
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
2010-05-12 48 浏览
以前每次收工都会经过葵芳哩间谭仔, 好远处就闻到士匪鸡翼既香味!星期六一点收工通常都会去食, 因为我同我d 朋友都系钟意食米线既人!!而且最近我既就系葵芳哩间, 自从开左之后就无再特登出旺角食米线喇!!希望荃湾都会开返间啦!! 土匪鸡翼食大土两个人都唔知点分, 大家都钟意食, 所以惯性叫两碟小土, 一人三只, 哈哈!好钟意佢阵味, 衬热食, GOOD!! 如果小土系四只, 大土六只会更好!! 米线平时都只系叫小辣同中辣, 虽然我唔知佢点分汤底既辣度俾客, 但有时小辣好似仲辣过中辣咁, 又有时好似无乜辣味! 好唔稳定啊~~我通常都系拣两个𩠌, 牛肉OR鸡肉OR猪润OR墨丸OR炸酱~虽然食左好多次, 但系未试过过桥米线, 因为好多𩠌都唔岩食尼...仲有!! 希望可以改善下经常落错单既问题, 次次讲得好清楚, 覆既时候都无问题, 但打出黎张单总系有错!同埋唔好再加价PLZ~~~总括而言: OK啦!! 米线算系咁嫁啦!!
希望荃湾都会开返间啦!!

土匪鸡翼

米线

同埋唔好再加价PLZ~~~

总括而言: OK啦!! 米线算系咁嫁啦!!
2010-05-11