餐厅: 大家樂
资讯:

晚市食到口淡淡,就食大众化既大家乐,但其实而家大字头既快餐店,价钱已经唔再大众大部份街坊都叫d性价比相对高既菜式例如焗猪饭,碟头炒饭咁,而我钟情烧味不过呢间分店我食过好几次,每次收银都系做得好差,落单落多两个餐就搞唔掂,问完又问,有个肥既女经理大大声系水吧讲同事事非,试过挂住倾计个客差杯野饮都没冲..但我都系叫烧味一望就知点解,特别再执过,烧味师傅态度好,自己斩完自己上埋餐盘,呢日我好彩咁岩有鸭比鸡比,利申唔系次次有,但就算唔系比都好好味据我所知大家乐全部烧味都系执己烧,只不过差在边间分店自己烧,边间第二间分店烧好送来,大家乐既白切鸡🐔真系嫩滑开,间间都系,滑得黎肥美,唔会话好似一般烧味舖咁个骨位血淋淋烧鸭都好香浓,配埋格离d炸花生🥜好香酥脆要提下晚市食呢个餐有一个位留意,咁多年都系咁,烧位双拼套餐系贵d,因为唔系碟头烧味饭,唔系头头尾尾之外配埋老火汤,白饭,普洱茶包茶,如果好似我咁加特饮系贵d,因为唔系转配野饮,系加配,杯普洱茶没得唔要不过建议点都keep返杯茶,因为食食下就发觉其实杯茶好消济,话晒成个套餐都没菜,但烧味质素贞系跑赢!仲有个老火汤,坚足料,老黄瓜猪骨扁豆汤。

烧鸭都好香浓,配埋格离d炸花生🥜好香酥脆

仲有个老火汤,坚足料,老黄瓜猪骨扁豆汤。