2024-09-01 215 浏览
今晚同老公喺屋企附近揾食~试吓呢间西餐厅!我地叫咗香煎马利兰蟹肉饼伴蟹膏忌廉意大利粉同美国安格斯封门柳伴烧汁~意大利粉卖相好吸引! 一大块蟹肉饼喺上边~ 食落去系满满嘅蟹肉, 真材实料~ 除咗呢块蟹肉饼之外, 整个意粉都有好多蟹肉, 啖啖蟹肉好正~ 意粉挂上浓浓嘅忌廉汁, 超级满足~好好食!安格斯封门柳摆盘都好靓! 我地叫咗五成熟~ 封门柳好重牛味, 而且充满肉汁! 煮得刚刚好唔会干柴柴, 配埋烧汁好惹味~餐汤我地拣咗龙虾汤~ 龙虾汤嘅虾味好出, 味道亦都好浓郁, 绝对唔系开粉𠮶啲~而且汤入边仲有一丝丝嘅龙虾肉! 个汤真系好好喝~而且套餐仲有埋沙律同嘢饮添, 食到好饱好满足~而且性价都几高! 听侍应讲嚟紧仲会有新餐牌添,下次要再嚟试吓先得!
今晚同老公喺屋企附近揾食~试吓呢间西餐厅!

侍应讲嚟紧仲会有新餐牌添,下次要再嚟试吓先得!