2023-12-24 36 浏览
我发觉土瓜湾真系好多正嘢食🤤 今晚就同朋友过来鲜烧·酒屋把酒谈心❤我真系好钟意去呢类居酒屋边食边摸下酒杯~🍶 一坐低先拣酒饮😆 经老板推介下,拣咗枝淡雪,有少少果香,算好易入口,系好啱女仔饮嘅清酒👍👍老板介绍得好好,我真系好满意呢枝酒啊~😚😚食物方面都好有水准咖,啲刺身好鲜味,当前菜食都唔错啊🤭。个烧生蚝都好鲜甜,佢个酱好特别,又同只蚝子鬼夹~🤤串烧方面我最钟意系白鳝,佢同平时果啲加烧汁或鳗鱼汁嘅串烧唔同,佢无落酱汁,系属于干身啲同脆啲感觉,我就更爱呢种口感,好香口,送酒一流。👍👍最后来个饭后甜品红豆小丸子作为今晚嘅happy ending,个甜品甜而不腻非常满足,大家一定要试下。😋😋