2023-09-20 456 浏览
土瓜湾的车仔面,可以话从几十年前5A巴士站街边档的啊邱(中过几次六合彩果个)之后,一直都无食得落的。区内两档都糸吾得。寻晚帮衬左呢间新开嘅土友买左两碗外卖,出奇地非常正。牛腩,鱼蛋,萝卜,猪红,呢d基本嘢样样都好好食。我好荣幸写第一篇食评,所以赞下之中都希望有几样嘢会改善:1. 汤底非常好味,但糸糸我沟左一杯满的水之后。你个汤底太太太咸了,可以话糸沟开一倍都得,吾好浪费无谓成本,而且呢区的客老嘢中坑小朋友,都吾适合食甘咸。2. 出品太慢,平均十分钟先有得食,吾符合车仔面要求,又浪费翻枱时间。你吾糸整煲仔饭生滚粥,吾应该贴张纸叫人耐心等待,应该耐心谂下改善速度。3. 面的份量吾够,只糸够女人食,男人要加倍。4. 呢个档位正在门外位置,如果你善用到,会更加好。5. 吾好做两做就走,又无面食
3. 面的份量吾够,只糸够女人食,男人要加倍。
4. 呢个档位正在门外位置,如果你善用到,会更加好。
5. 吾好做两做就走,又无面食
  • 食过的都得