2023-04-04 32 浏览
呢排做嘢好辛苦,放假就要一定要食返啲好嘢慰劳下自己!左拣右拣之下,我拣咗系土瓜湾嘅聚宝食轩到食饭!--脆皮BB夹  ( 2 只 )--摆盘好靓,🦆乳鸽颜色炸得非常均匀!每一个位置都炸到又香又脆。完全睇得出厨师嘅功架👍🏻!咬开皮薄多汁,味道香浓。超级好味!--海虾 --呢个🦐海虾超级新鲜。肉质好爽好弹,每一啖都有浓浓嘅鲜虾味。而麻辣汁同其他香料令到虾嘅鲜味更加提升。食完一份觉得够喉,要再叫多一份!😍--麻辣烤鲩鱼 ( 半条 ) --虽然只系得半条鲩鱼🐟,但份量一啲都唔惹少。鲩鱼食得岀非常新鲜,肉质比较实同脆口。味道鲜味及鱼味浓郁。再用🌶麻辣汁去煮,辣味同鱼味配搭得好好。真系食到舔舔脷!我真系冇拣错餐厅!呢到环境舒适,而且好干净。系到慢慢食嘢同休息一下,都系一个唔错嘅选择!最紧要嘅系,佢哋食嘢质素好高,全部嘢都大大份,仲要超级好味!值得推荐!

--脆皮BB夹  ( 2 只 )--

--海虾 --