2022-09-28 469 浏览
放咗工同同事去公司附近既烤鱼店食晚饭顺便聚下🥰有四款野食真心值得一试🤗「青花椒烤钳鱼」:味道好足够又辣辣地,再加上店员会放喺电磁炉上面咪,即是慢慢食都唔会好快冻哂,啱晒一路倾偈嘅我哋。条鱼唔算多骨而且浸住系大盘汁上面,超级好入味。🤤「孜然牛仔骨」:平时食开串烧都知道加埋孜然系几咁搭😜而家配埋落个牛仔骨做简直绝配,牛仔骨煮得啱啱好唔会overcook。大家都知道牛肉如果煮过龙系完全唔好食,但呢个烹煮时间掌握得好好,又Juicy又好味。🙌🏻「椒盐墨鱼饼」:墨鱼饼好爽口弹牙,个个同事都争住食搞到唔够分,最后我哋加单加咗一碟。🥺黄金脆炸鱼皮:待应推介我地要配烤鱼汁一齐食 呢个组合绝配,脆卜卜嘅鱼皮就算点完烤鱼汁食落口都会chop chop声。😍店舖既店员好nice而且好有效率 餐饭食得好开心阿🤗🤗

店舖既店员好nice而且好有效率 餐饭食得好开心阿🤗🤗