2024-11-26 163 浏览
终于嚟到bookmark咗好耐嘅餐厅喇🥳。🍔手打西冷牛肉原只大蘑菇汉堡配薯条$156汉堡扒厚身,表面煎得微微焦香,里面juicy嫩滑亦不失口感,牛味浓郁😋;原只大啡菇多汁浓香,加埋生菜、芝士及蕃茄,好味;再配上炸得金黄香脆嘅粗身薯条,超有口感,薯味又浓👍;另外见佢有个手打鸡肉虾汉堡配薯条,咁特别,下次都要试下😜。🍝自家制喇沙汁海鲜扁意粉$138海鲜有爽脆鱿鱼、鲜嫩蚬肉及爽口鲜虾,仲有新鲜爽脆嘅秋葵;软硬适中嘅意粉被清香喇沙酱汁包裹著,唔腻之余仲有份清新感; 见隔离枱叫咗自家制蒜香四川酱大虾炒意粉, 睇落都好正,下次都可以试下😝。🧇姜味麻薯窝夫配栗子蓉及香草雪糕$72 转雪糕口味加$5麻薯窝夫口感Q弹,姜味够浓,亦唔会好甜,配上甜滑栗子蓉味道刚好,好甜嘅朋友仲可以添加黑蜜添;我哋由云呢拿雪糕转咗喜爱嘅朱古力雪糕,朱古力味够哂浓郁,同时配上清新爽甜嘅柚子啫喱,整体味道与口感平衡度高👍。🥞开心果茉莉花酱日式梳乎厘班戟$104梳乎厘班戟表面煎得够甘香,内里湿润而且超有空气感,蛋香味浓,开心果酱唔会好甜,整体清甜而不腻。🍸爱尔兰咖啡$98上层奶泡超棉滑,带着浓郁肉桂香,下层浓浓咖啡香之外仲夹杂着
终于嚟到bookmark咗好耐嘅餐厅喇🥳。

🍔手打西冷牛肉原只大蘑菇汉堡配薯条$156

姜味麻薯窝夫配栗子蓉及香草雪糕

🥞开心果茉莉花酱日式梳乎厘班戟$104
开心果茉莉花酱日式梳乎厘班戟

🍸爱尔兰咖啡$98
上层奶泡超棉滑,带着浓郁肉桂香,下层浓浓咖啡香之外仲夹杂着超香醇嘅 威士忌味道,层次丰富, 啱哂我哋好酒又好咖啡嘅人士😝。
爱尔兰咖啡

🍹柚子咖啡梳打$64
柚子加咖啡加梳打嘅配搭完全无得输,整体超清爽可口😄。
柚子咖啡梳打

下次要嚟呢度食lunch,因为呢度食lunch叫个main course即送黑咖啡或伯爵茶,最抵嘅系lunch set可以储印花,储满6个,下次就可以享用一个lunch set嘅main,同时仲附送黑咖啡添🤩。

手打西冷牛肉原只大蘑菇汉堡配薯条
自家制喇沙汁海鲜扁意