2018-12-21
相约朋友做冬,我地共有四大四细. 之前路过呢度见好多人, 今次先打电话留枱. 可能早到. 六点几人唔多. 又留0左大枱. 所以唔使等就有得坐. 因为太肚饿, 一坐低点好菜一阵就有头盘冰火尤鱼, 太好食.. 唔记得影相. 有D 辣. 但系好快散. 尤鱼好爽口, 同个汁好夹. 好好味.. 开0左个胃, 0黎0左盅预订的腰果合桃炖鸡, 每人一碗有多. 又系唔记得留影. 炖汤真系好好饮. 下次去前必定要预订. 今晚主打海鲜, 每一碟份量真系0岩0岩好. 每一碟都清晒无浪费, 0岩晒我地惜食0既人. D 𩠌仲系见你食到咁上下先上另一碟, 唔会摊到冻晒又可以好快咁清晒一碟. 食完D 𩠌0黎个丰盛0既腊味煲仔饭, 腊味香浓, 饭煮得够企身, 饭焦够香口. 若能加清茶在饭一定能锦上天花. 最后叫埋个上汤浸豆苗, 呢餐真系好丰盛. 期待下一次0既惊喜. 呢一餐估唔到咁有惊喜, 可惜我挂住食, 唔记得影其他.
呢一餐估唔到咁有惊喜, 可惜我挂住食, 唔记得影其他.
题外话/补充资料:
餐厅暂只支持现金支付