土瓜湾虽然属于系小区,但都有好多连锁嘅餐厅~如果要食pizza嘅话,一条街之隔已经有pizza hut同phd薄饼博士。如果想食小店做嘅Pizza,呢间pizza monster可以话系土瓜湾街坊嘅另一个好选择。同fd 2个人食,我叫咗个辣味炸鸡,心形夏威夷pizza同埋海鲜阔条面。辣味炸鸡够热既,虽然个外皮唔可以话好松脆,不过个调味就唔错~偏向惹味个种!心形Pizza就系佢哋嘅卖点,本身我自己系钟意食薄皮同埋芝心批多啲,但佢呢个手工Pizza都有少少惊喜到我💕厚批得黎焗到芝士有脆边,而且唔会太漏!跟住佢嘅配料好足,菠萝酸甜好正!海鲜阔条面一眼望过去都系好多料,调味OK,但如果个汁再多啲就好啦~阔条面面质偏淋,可以再改进一下就更好!另外一提,佢地冲个杯冻OT好饮😍

另外一提,佢地冲个杯冻OT好饮😍